Sider

søndag 19. august 2012

Nye joggesko, Siggjo og lite samarbeidsvillig kropp...

Ja, det var vel stikkordet for dei siste dagane. Har egentleg alltid slite med bein som "sovnar", blir slitne, stive og får mjølkesyre, men no i det siste har det vore ekstra gale...Eg får vurdere kva eg skal gjere med det.

Torsdag vart det ein tur på spinning. Der venta 45 minutt med intervallspinn. Men pga stive og slitne bein klarte eg å kome meg opp i den pulsen eg skulle på kun eitt intervall...Jaja, sånn er det av og til..




Før spinning vart det ein tur på MX-sport for å kjøpe nye joggesko. Dette har eg skulla gjort lenge, men det har aldri blitt. No hadde MX-sport tilbod på joggesko som skal passe til min fot (underpronasjon), og når eg då i tillegg hadde eit gåvekort liggande frå mine kjære, tidlegare kollegaer var det berre å slå til!





Fredag og laurdag vart det treningsfri for mine slitne bein, og i dag vart det ein tur på Siggjo, det høgste fjellet på Bømlo:) http://www.visitsunnhordland.no/no/Produkt/?TLp=108746

Ein flott tur, men nok ein dag med tunge/slitne bein, enorme mengder knott og skodde på toppen gjorde vel sitt til at det ikkje vart turen som har vore finast i år kanskje;) Men ein flott tur, som er akkurat passe for ein kort trimtur:) Minuset er at det er bomveg for å kome frå Stord til Bømlo, og det kosta heile 85 kr kvar veg oppdaga eg! Med andre ord er ikkje dette ein tur eg kjem til å gå så ofte;)


















1 kommentar: